Welina mai i kēia pūnaewele!

E hoʻokiʻekiʻe i kāu Brand me nā Medal Customized Premium mai KINGTAI

I ka honua ikaika o ka hoʻolaha a me ka hoʻokele hanana hanana, kū i waho ke kī i ka waiho ʻana i kahi manaʻo mau loa.Ma KINGTAI, hāʻawi mākou i kahi manawa kūʻokoʻa e hoʻokiʻekiʻe i kāu hōʻailona a me nā hanana me kā mākou ʻano nani o nā mekala maʻamau.

asd (1)

No ke aha e koho ai ʻo KINGTAI no kāu mau Medal Pono:

ʻIke inoa

Hāʻawi kā mākou mau mekala maʻamau i kahi ala kūʻokoʻa a poina ʻole e hoʻolaha i kāu brand.Hoʻohui i kāu hōʻailona, ​​tagline, a i ʻole kekahi mea hōʻailona i loko o ka hoʻolālā no ka ʻike nui a me ka ʻike.

asd (2)
asd (3)

Versatility in Design:

Hoʻopili i ke ʻano a me ka manaʻo o nā mekala e hoʻolike pono me ka nani o kāu brand.Mai ka sleek a me ka hou a hiki i ka maʻamau a me ka manawa pau ʻole, hiki i kā mākou hui hoʻolālā ke hoʻokō i kāu ʻike.

asd (4)
asd (5)

Nā Hoʻemi Kauoha Nui:

Ma ke ʻano he ʻoihana, hoʻomaopopo mākou i ke koʻikoʻi o ke kumukūʻai.E pōmaikaʻi mai ke kumu kūʻai hoʻokūkū ma nā kauoha nui, e hoʻoikaika i ke kālā e hoʻomaikaʻi i kāu mau hoʻolaha ma kahi ʻano nui.

asd (6)

Hoʻouna i ka manawa kūpono no nā hanana:

Hoʻomaka mua mākou i ka hana ʻana a me ka hāʻawi ʻana i ka manawa, me ka hōʻoia ʻana ua mākaukau kāu mau mekala maʻamau e hana i nā hanana e hiki mai ana, nā hoʻolaha, a i ʻole nā ​​hoʻolaha.

asd (7)
asd (8)

PeheaKINGTAIHiki iā ʻoe ke hui pū me kāu mau lawelawe hoʻolaha:

 

Hoʻomaka hanana: 

E hoʻohauʻoli i nā mea kūʻai aku a me ka poʻe i hele mai me nā mekala maʻamau i ka hoʻokuʻu ʻana i nā huahana, nā hālāwai kūkā, a i ʻole nā ​​hanana hoʻolaha.Hoʻohui kā mākou mau mekala i kahi paʻi o ka maʻalahi a hana i kahi manaʻo hōʻailona mau loa.

ʻIke limahana: 

Hoʻomaikaʻi a hoʻoikaika i kāu hui me nā mekala maʻamau e hoʻolauleʻa ai i nā hoʻokō a me nā milestones.E hoʻoikaika i ka moʻomeheu a hana i kahi moʻomeheu wahi hana maikaʻi.

Mahalo i nā mea kūʻai aku: 

E hōʻike i ka mahalo i nā mea kūʻai aku me nā mekala pilikino e hōʻike ana i kou kūpaʻa i ka maikaʻi a me ka nānā ʻana i nā kikoʻī.

Kaʻina hoʻokaʻina maʻalahi: 

E kipa i kā mākou pūnaewele ma www.lapelpinmaker.com,e makaʻala i kā mākou laulā nui o nā koho hoʻoponopono.ʻO kā mākou papa hana hoʻohana e hiki ai iā ʻoe ke hoʻouka i nā hoʻolālā, koho i nā kikoʻī, a loaʻa i kahi ʻōlelo wikiwiki i kūpono i kāu mau pono.

Hoʻohui meKINGTAI: 

Paena pūnaewele: www.lapelpinmaker.com

Email: sales@kingtaicrafts.com

asd (9)
asd (10)
asd (11)

Nā Koho Packaging:

aaaa

Ka manawa hoʻouna: Jan-02-2024