Welina mai i kēia pūnaewele!

Hoʻolauleʻa i nā Lanakila: Nā Mekala Poʻokela Poʻokela

I ka honua o ka pōʻaleʻa, he kaua kēlā me kēia pāʻani, a he lanakila kēlā me kēia lanakila.He aha ke ala maikaʻi e hoʻohanohano ai i ka hana paʻakikī, hoʻolaʻa, a me ka hui pū ʻana o nā mea pāʻani ma mua o nā mekala basketball e hōʻailona ana i ka maikaʻi a me ka holomua?E ʻimi kākou i ke koʻikoʻi o nā mekala basketball a pehea e loaʻa ai nā mekala maikaʻi loa mai kā mākou hale hana e hoʻomanaʻo ai i ka kūleʻa o kāu hui.

奖牌

ʻO nā mekala pōʻaleʻa he mau mea hoʻomanaʻo maoli no ke koko, ka hou, a me nā waimaka i ninini ʻia ma luna o ke kahua e nā mea pāʻani a me nā kaʻi.Hoʻopili lākou i ka ʻuhane o ka hoʻokūkū a me ka ʻimi ʻana i ka mea nui e wehewehe i ka haʻuki.Mai nā ʻōpio ʻōpio a hiki i nā hoʻokūkū ʻoihana, ʻo kēia mau mekala he mau hōʻailona o ka hoʻokō a nā mea pāʻani e ʻaʻahu haʻaheo ai i ko lākou ʻāʻī.

Mekala pōʻaleʻa 1

Ma kā mākou hale hana, ʻike mākou i ke koʻikoʻi o ka hana ʻana i nā mekala basketball e hoʻokomo i ka hanohano a me ka maikaʻi.Hoʻolālā maikaʻi ʻia kā mākou mau mekala a hana ʻia e hōʻike i ka hanohano o ka pāʻani a me ka hoʻolaʻa ʻana o kāna poʻe komo.Inā ʻoe e hāʻawi ana i nā mea pāʻani no ka hana koʻikoʻi, ka hoʻomanaʻo ʻana i nā lanakila hoʻokūkū, a i ʻole ka ʻike ʻana i ka maikaʻi o ke aʻo ʻana, ʻo kā mākou mau mekala ke koho maikaʻi loa e hoʻohanohano i ka holomua ma waho a ma waho o ke kahua.

Mekala pōʻaleʻa 2

Me ka laulā o nā koho hoʻoponopono i loaʻa, hiki iā ʻoe ke hoʻopilikino i kāu mau mekala basketball e kūpono i ka ʻike kūʻokoʻa o kāu hui a me nā mea i hoʻokō.Mai nā inoa mea pāʻani i kahakaha ʻia i nā logo hui a me nā lā hoʻokūkū, e hana pū kā mākou poʻe loea akamai me ʻoe e hoʻokō i kāu ʻike.

Mekala pōʻaleʻa 3

Mākaukau e hoʻokiʻekiʻe i kāu hanana makana a hoʻoulu i kāu hui e piʻi i nā kiʻekiʻe hou?E kipa i kā mākou kahuahana pūnaewele www.lapelpinmaker.com e ʻimi i kā mākou koho ʻana i nā mekala basketball a ʻike i nā mea hiki ʻole ke hana maʻamau.ʻO kā mākou intuitive interface e maʻalahi ke nānā i kā mākou hōʻiliʻili, hoʻouna i nā nīnau, a kau i nā kauoha me ka maʻalahi.

Mekala pōʻaleʻa 4

Haʻaheo mākou i ka hāʻawi ʻana i ka lawelawe kūʻai kūʻokoʻa a me nā pane wikiwiki i nā nīnau, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka maʻalahi o kāu ʻike me mākou mai ka hoʻomaka a hiki i ka hopena.Inā he kumu aʻoaʻo ʻoe, hoʻonohonoho liʻiliʻi, a i ʻole kapena hui, paʻa mākou e kōkua iā ʻoe e hoʻolauleʻa i nā lanakila ma ke ʻano me nā mekala basketball e waiho ana i ka manaʻo mau loa.

E hoʻolauleʻa i nā lanakila o kāu huakaʻi pōpōpō me nā mekala e hōʻike ana i ka hoʻolaʻa a me ka makemake o kāu hui.E kipa i kā mākou pūnaewele i kēia lā a e lilo mākou i ʻāpana o kāu manawa hoʻokūkū.

Mana maikaʻi:
Aia nā hana hoʻomalu maikaʻi e nānā i nā hemahema, nānā i nā ana, a hōʻoia i ka pololei o nā kikoʻī, e hōʻoia i kēlā me kēia

Kaʻina hoʻokaʻina maʻalahi:
E kipa i kā mākou pūnaewele ma www.lapelpinmaker.com, e ʻimi i kā mākou laulā o nā koho maʻamau.ʻO kā mākou papa hana hoʻohana e hiki ai iā ʻoe ke hoʻouka i nā hoʻolālā, koho i nā kikoʻī, a loaʻa i kahi ʻōlelo wikiwiki i kūpono i kāu mau pono.

E hui me KINGTAI:
Paena pūnaewele: www.lapelpinmaker.com
leka uila:sales@kingtaicrafts.com

E koho iā KINGTAI no ka hui ʻana ma mua o nā mekala;E pili ana i ka hana ʻana i kahi ʻōlelo a me ka hana ʻana i nā manawa poina ʻole no kāu hōʻailona.

a


Ka manawa hoʻouna: Mar-12-2024